METECNO je međunarodna grupacija koja je svjetski lider u proizvodnji panela.

 

Osnovana 1961. u Italiji, grupacija METECNO danas posluje na skoro svim kontinentima kroz svoj 31 pogon za proizvodnju. Kao vodeći proizvođač panela u Evropi, Aziji te Srednjoj i Južnoj Americi METECNO ulaže velika sredstva u širenje proizvodnje (naročito u Aziji), razvoj novih proizvoda (PIR paneli) te u lokalnu (ZIK i IGH) i međunarodnu (EN) certifikaciju.

METECNO je kao proizvođač, sa svoje 44 godine u sektoru, s ugrađenih 300 000 000 m2 materijala širom svijeta i najboljim omjerom cijena/ kvaliteta, već više od desetljeća prisutan i u ovim našim krajevima.

 

Na desnoj strani se kroz padajuće menije možete upoznati s bogatom ponudom panela i profiliranih limova, a klikanjem na sliku proizvoda pojavljuje se veća i preciznija slika.

 

Tehničke liste se nalaze na linku.

 

Rok isporuke: 2-3 radna tjedna
Plaćanje: po dogovoru
Isporuka: FCO tvornica ili FCO gradilište
Valjanost ponuda: 5 dana

Vatrootporni zidni paneli sa skrivenim spojem

klikni za uvećani prikaz
Raspoložive boje:
- za vanjski lim:
RAL 9006**, RAL 9002
- za unutarnji lim:
RAL 9002** (ostale boje na zahtjev)
HIPERTEC WALL HF je metalni samonosivi panel s izolacijom od kamene vune sa skrivenim spojem. Namijenjen je za gradnju industrijskih i komercijalnih objekata koji traže viši nivo estetike. Istovremeno mu spoj na “dupli labirint” daje bolje fizikalne i termoizolacijske karakteristike u odnosu na sve druge proizvode. S obzirom na vrstu spoja vijci se montiraju kroz samo 1 panel i to na muškom dijelu spoja. Predviđeno je prilikom montaže postaviti 2 vijka, međusobno udaljena 30 mm, za svaki panel te za svaki oslonac. Pogodan je za okomitu i vodoravnu montažu. Postoji i u verziji SOUND.
pdf
klikni za uvećani prikaz
Raspoložive boje:
- za vanjski lim:
RAL 9002**, RAL 9006**, MT 134, RAL 5010, RAL 9010*
- za unutarnji lim:
RAL 9002** (ostale boje na zahtjev)
H-WALL 8 M je metalni samonosivi panel s izolacijom od kamene vune sa skrivenim spojem. Namijenjen je za gradnju industrijskih i komercijalnih objekata koji traže viši nivo estetike. S obzirom na valovitu profilaciju vanjskog lima, nosivost mu je jako visoka tako da se smanjuje potreba za potkonstrukcijom. Istovremeno mu spoj na “dupli labirint” daje bolje fizikalne i termoizolacijske karakteristike u odnosu na druge proizvode. S obzirom na vrstu spoja vijci se montiraju kroz samo 1 panel i to na utoru na “V”, na muškom dijelu spoja. Predviđeno je prilikom montaže postaviti 2 vijka, međusobno udaljena 30 mm, za svaki panel te za svaki oslonac. Pogodan je za vodoravnu montažu. Postoji i u verziji SOUND.
pdf
www.000webhost.com