METECNO je međunarodna grupacija koja je svjetski lider u proizvodnji panela.

 

Osnovana 1961. u Italiji, grupacija METECNO danas posluje na skoro svim kontinentima kroz svoj 31 pogon za proizvodnju. Kao vodeći proizvođač panela u Evropi, Aziji te Srednjoj i Južnoj Americi METECNO ulaže velika sredstva u širenje proizvodnje (naročito u Aziji), razvoj novih proizvoda (PIR paneli) te u lokalnu (ZIK i IGH) i međunarodnu (EN) certifikaciju.

METECNO je kao proizvođač, sa svoje 44 godine u sektoru, s ugrađenih 300 000 000 m2 materijala širom svijeta i najboljim omjerom cijena/ kvaliteta, već više od desetljeća prisutan i u ovim našim krajevima.

 

Na desnoj strani se kroz padajuće menije možete upoznati s bogatom ponudom panela i profiliranih limova, a klikanjem na sliku proizvoda pojavljuje se veća i preciznija slika.

 

Tehničke liste se nalaze na linku.

 

Rok isporuke: 2-3 radna tjedna
Plaćanje: po dogovoru
Isporuka: FCO tvornica ili FCO gradilište
Valjanost ponuda: 5 dana

Posebni zidni paneli s PUR pjenom

klikni za uvećani prikaz
Raspoložive boje:
- za vanjski lim:
RAL 1015**
- za unutarnji lim:
RAL 9002** (ostale boje na zahtjev)
Sendvič panel GRANITSTONE je monolitni proizvod, upotrebljiv kao element vanjskog zida raznovrsnih objekata raznih namjena. Sastoji se od unutarnjeg mikroprofiliranog lima, vanjskog ravnog lima sa završnom obradom tipa “Stone coating” i ispune od poliuretanske pjene. Pod imenom “Stone coating” definira se poseban način završne obrade površine, koji se postiže nanošenjem mješavine na bazi akrila s mrvicama granita (ili sličnog materijala) direktno na vanjski lim. Kako bi se zagarantirao pravilan spoj panela, na površine spojeva limova se nanosi ista mješavina, ali bez granitnih mrvica. Izolacijski sloj se sastoji od tvrdog ekspandiranog poliuretana koji se dobiva injektiranjem četverokomponentne mješavine. Monolitnost je omogućena vezivanjem poliuretanske izolacije s limom. S obzirom na vrstu spoja vijci se montiraju kroz samo 1 panel i to na utoru na “V”, na muškom dijelu spoja. Predviđeno je prilikom montaže postaviti 2 vijka, međusobno udaljena 30 mm, za svaki panel te za svaki oslonac. Pogodan je za okomitu montažu. Proizvodi se u komadima duljine do 13 500 mm i korisne širine 1000 mm te u debljinama: 30, 40, 50, 60, 80, 100 i 120 mm.
pdf
klikni za uvećani prikaz
Raspoložive boje:
- za vanjski lim:
RAL 9002**, RAL 9006**, MT 134, RAL 5010, RAL 9010*
- za unutarnji lim:
RAL 9002** (ostale boje na zahtjev)
H-WALL 8 P je metalni samonosivi panel s izolacijom od PUR pjene sa skrivenim spojem. Namijenjen je za gradnju industrijskih i komercijalnih objekata koji traže viši nivo estetike. S obzirom na valovitu profilaciju vanjskog lima, nosivost mu je jako visoka tako da se smanjuje potreba za potkonstrukcijom. Istovremeno mu spoj na “dupli labirint” daje bolje fizikalne i termoizolacijske karakteristike u odnosu na druge proizvode. S obzirom na vrstu spoja vijci se montiraju kroz samo 1 panel i to na utoru na “V”, na muškom dijelu spoja. Predviđeno je prilikom montaže postaviti 2 vijka, međusobno udaljena 30 mm, za svaki panel te za svaki oslonac. Pogodan je za vodoravnu montažu te za kombiniranu montažu s panelom SUPERWALL ml (samo za debljinu od 50 mm).
pdf
www.000webhost.com